foto

Madge Sinclair

  • nar. 28.4.1938
    Kingston, Jamajka
  • zem. 20.12.1995 (57 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Lví král
1993 Man with Three Wives, The (TV film)
1992 Jonathan: The Boy Nobody Wanted (TV film)
1990 The End of Innocence
1988 Cesta do Ameriky
Divided We Stand (TV film)
1987 Look Away (TV film)
1986 Star Trek IV: Cesta domů
1984 Backwards: The Riddle of Dyslexia (TV film)
1982 Victims (TV film)
1980 Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones (TV film)
High Ice (TV film)
Jimmy B. & André (TV film)
1979 I Know Why the Caged Bird Sings (TV film)
1978 Konvoj
One in a Million: The Ron LeFlore Story (TV film)
Rag Tag Champs, The (TV film)
Strýček Joe
1976 Almos' a Man (TV film)
Leadbelly
Vezmu si tě...za chvíli
1975 Cornbread, Earl and Me
1974 Conrack
I Love You... Good-bye
1972 Witches of Salem: The Horror and the Hope, The

TV seriály

1994 Me and the Boys (TV seriál)
1993 Queen (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Lidská sonda (S07E03)
1991 Orchid House, The (TV seriál)
Parťáci (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
1987 Ohara (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Grandpa Goes to Washington (TV seriál)
1977 Kořeny (TV seriál)
1975 Doctors' Hospital (TV seriál)

Dokumentární

1994 Century of Women, A (TV seriál)

TV pořady

1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1984 The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 I Love Liberty (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace