foto

Paul Bates

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Coming 2 America
2010 Syčák Hesher
2005 Zlom vaz
2003 Kurs sebeovládání
2002 8. míle
2000 Breathing Hard
1999 Instinkt
1998 March in Windy City (TV film)
1996 Kazatelova žena
Soul of the Game (TV film)
1995 Showgirls
1993 Dobrodružství létající okurky
Pan Báječný
Pravdivá romance
1992 Jennifer 8
Proměna Betty Lou
1991 Super
1990 Cvoci
Ohňostroj marnosti
1988 Cesta do Ameriky
1987 Horké pronásledování
1986 Hana a její sestry
1984 Concealed Enemies (TV film)
Exterminátor 2: Mstitel
1983 Somewhere, Tomorrow
1982 A Midsummer Night's Dream (TV film)

TV seriály

2018 The Conners (TV seriál)
O Sister, Where Art Thou (S01E08)
Malý Sheldon (TV seriál)
Jiu-Jitsu, bublinková fólie a čoko mlíko (S01E17)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
I Love a Parade (S10E01)
2017 Zornův syn (TV seriál)
Sláva synu Zornovu (E13)
Život beze slov (TV seriál)
C-A--CAMP (S01E23)
2016 Those Who Can't (TV seriál)
Graduation (S02E12)
Of Lice and Men (S01E05)
Život beze slov (TV seriál)
P-I--PILOT (S01E01)
The Grinder (TV seriál)
Genesis (E18)
2015 Průměrňákovi (TV seriál)
Já to chci lepší než brácha (S07E01)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odhalení nula: část druhá (E12)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Úlovek (S02E14)
2002 The 5th Quadrant (TV seriál)
2001 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Tíha světa (S05E21)
Spirála (S05E20)
Krevní pouta (S05E13)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Jurisdiction (S03E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky