foto

Barbara Tyson

  • nar. 1.10.1964 (54 let)
    Barrie, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Little Pink House
Love on the Sidelines (TV film)
2012 Jak se zamilovat (v osmi lekcích) (TV film)
2011 Barbie: Tajemství víl
Matty Hanson and the Invisibility Ray
2010 Freshman Father (TV film)
2009 Nedůvěra (TV film)
Revolution (TV film)
Wolf Canyon (TV film)
2008 Génius
2007 Luna: Spirit of the Whale (TV film)
Vzpoura v Seattlu
2005 Falcon Beach (TV film)
2002 K-9: Soukromý detektiv
Spolek machrů
2001 Útěk z pekla (TV film)
2000 Krysouni (TV film)
Let soba (TV film)
Milenky v akci (TV film)
Mrcha
Nezvratný osud
1999 Vraždy podle Jidáše
1998 Zvuk strachu (TV film)
1996 Expert
Krutá Aljaška (TV film)
Střípky vzpomínek (TV film)
1995 Dvojí tvář požehnání (TV film)
1990 Ernest ve vězení
Psychopat ze San Francisca
1983 Between Friends (TV film)

TV seriály

2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Marionetta (S03E09)
2009 V (TV seriál)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
2007 A.M.P.E.D. (TV seriál)
2006 4400 (TV seriál)
Jako Tom Baldwin (S03E02)
2004 5 dnů do půlnoci (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Já, robot (S01E18)
Pohotovost (TV seriál)
Domov (S02E09)
1992 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Double Fault (S02E15)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
For a Song (S01E08)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace