foto

LeBron James

  • nar. 30.12.1984 (35 let)
    Akron, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Space Jam: Nový začátek
2018 Yeti: Ledové dobrodružství
2015 Vykolejená
2010 Kevin Hart: Seriously Funny (TV film)

TV seriály

2015 Survivor's Remorse (TV seriál)
Guts (S02E09)
2011 The LeBrons (TV seriál)
Cleveland show (TV seriál)
A Short Story and a Tall Tale (S02E13)
2009 Vincentův svět (TV seriál)
Stačí trochu dát (S06E12)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Homerův a Nedův poslední výkop (S16E08)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
1999 SpongeBob v kalhotách (TV seriál)

Dokumentární

2018 Shut Up and Dribble (TV seriál)
2008 More Than a Game
2004 Crossover (TV film)

Hudební videoklipy

2017 Thirty Seconds To Mars - Walk On Water (hudební videoklip)
2009 Drake feat. Kanye West, Lil Wayne & Eminem - Forever (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 Clique dimanche (TV pořad)
2018 The Shop: Pánský podnik (TV pořad)
2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2010 NBC's People of the Year (TV pořad)
2009 The Jay Leno Show (TV pořad)
2007 ESPN First Take (TV pořad)
2004 CBC News: The Hour (TV pořad)
Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
WWF Raw Is War (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1979 SportsCenter (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky