Reklama

Reklama

The Jay Leno Show

(pořad)
Talk-show / Komedie
USA, 2009, 95x60 min

Účinkují:

Jay Leno, Jerry Seinfeld, Michael Moore, Kanye West, Robin Williams, Halle Berry, Drew Barrymore, Mel Gibson, Rihanna, Helen Mirren, Jay-Z, Miley Cyrus (více)

Recenze (11)

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Můj názor se moc nezměnil. Nesympatický protivný moderátor, často až trapné hlášky a vtípky tentokrát ještě podřadnější úrovně, než Partičky, jediné, co to zachraňuje je snad tým, který si ne a ne uvědomit, že Jay Leno není pro tohle místo ten pravý (chápu, že ho tam mají, když ho tolik lidí zbožňuje). Porovnám-li jej s jinými (Conan, Jimmy Kimmel, Letterman...) tak musím konstatovat, že zaostává. Lituji hosty, kteří tuhle show pozvedávají nahoru a drží ji nad vodou. Kdyby to právě oni nedrželi jaksi pohromadě, tak nevím, nevím. Zázrak, že něco takového vůbec mohla tak dlouho fungovat. Ale co se divím, je to Amerika. Za mě dvě hvězdičky. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Som si istý, že pred 15 rokmi bol Jay Leno vtipný chlapík a jeho show mala úroveň. S jeho súčasnou "The Jay Leno Show" mám ale menší problém- kým robí Jay rozhovory s rôznymi osobnosťami, všetko je fajn, nič nie je silené. No úvodný monológ, ktorý by mal byť spŕškou výborných vtipov, je len zhlukom trápnych viet, ktoré nemohli byť vtipné ani pred 15 rokmi. Nie som si istý, či je chyba v Jayovi, alebo (čo je viac pravdepodobné) v jeho scenáristoch, no každopádne kvôli tomu trpí celá show. ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Klobou dolu před tímhle sběratelem automobilů. Jezdí si ve svém Porsche a zpovídá každého, kdo mu přijde pod ruku. Oceňuju zejména jeho energičnost, se kterou se vypořádá v pohodě s každým sebetěžším tématem. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Na talk show mě neužije. Jay Leno je trochu nudný a vše vytahují atraktivní hosté z široké umělecké oblasti. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama