foto

Steffen Münster

  • nar. 1964

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Macht Euch keine Sorgen (TV film)
Wilsberg - Morderney (TV film)
2017 Familie ist kein Wunschkonzert (TV film)
2016 Dresden Mord - Nachtgestalten
Tatort: Wir - Ihr - Sie (TV film)
2015 Tatort - Das Haus am Ende der Straße (TV film)
2014 Alter Egon
Polizeiruf 110 - Familiensache (TV film)
2013 Herzdamen an der Elbe (TV film)
2011 Beutolomäus und die Wunderflöte (TV film)
Fischer fischt Frau (TV film)
2010 Bella začíná znovu (TV film)
Inspektor Barbarotti - Mensch ohne Hund (TV film)
Místo činu: Poslední pacient (TV film)
Rammbock
Tatort - Hitchcock und Frau Wernicke (TV film)
2009 Anděl hledá lásku (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Smaragdová svatba (TV film)
Navzdory osudu (TV film)
2008 Big Ben: Strom pokání (TV film)
Cizinec ve mně
Im Gehege (TV film)
Tatort - Der frühe Abschied (TV film)
2007 Mein Mörder kommt zurück (TV film)
Tatort - Dornröschens Rache (TV film)
2006 Die Sitte - Machtspiele (TV film)
Polizeiruf 110 - Schneewittchen (TV film)
Wilsberg – Tod auf Rezept (TV film)
2005 Macho im Schleudergang (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Prüfung (TV film)
2004 Bloch - Schwestern (TV film)
Ein toter Bruder (TV film)
Experiment Bootcamp (TV film)
Finančák se nelíbá (TV film)
Love Hurts (TV film)
2003 Eierdiebe
Z lásky k Tomovi (TV film)
2002 Bungalov
Edgar Wallace - Das Schloss des Grauens (TV film)
Pigs Will Fly
2001 Planet Alex
Pravidla úspěchu
Starkes Team - Lug und Trug, Ein (TV film)
2000 Otto - Der Katastrofenfilm
Ty mě potřebuješ (TV film)
1999 Boulevard Berlin (TV film)
Případ osamělých boháčů (TV film)
Tatort - Dagoberts Enkel (TV film)
1998 Move on up (TV film)
Plus-minus null
Straßen von Berlin - Blutige Beute, Die (TV film)
1997 Po smrti (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tausch (TV film)
Tut mir leid wegen gestern (TV film)
1996 Eldorado (TV film)
Tatort - Schlaflose Nächte (TV film)
1995 Wilder Westerwald (TV film)
1991 Karniggels

TV seriály

2016 Kobra 11 (TV seriál)
Přes mrtvoly (S20E12)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Manželský trojúhelník (S03E03)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
Závod s časem (S16E04)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Stará škola (S12E02)
2006 Post Mortem (TV seriál)
Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Stromberg (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Odvážní andělé (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
SK Babies (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2010 Flick (TV film)
2008 Die Deutschen (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace