foto

R. Nelson Brown

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Zombie Punch
2008 Loch-ness teror (TV film)
2005 Cesta ke zlu
Mlha
Žít po svém
2004 Zeměmoří (TV film)
2001 3000 mil na útěku
Freddyho úlet
Wolf Lake (TV film)
Řekni, že to tak není
2000 Černý jezdec (TV film)
1994 Mimo podezření (TV film)
1993 Anything for Love
1992 North of Pittsburgh
1991 Silent Motive (TV film)
1990 Tanec řetězů
1989 Půlnoční matiné (TV film)
Slepá zuřivost

TV seriály

2008 Svatyně (TV seriál)
Fata Morgana (S01E03)
Svatyně pro všechny, 2. část (S01E02)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Hollywoodský babylon (S02E18)
2002 Uneseni (TV seriál)
Rozbité nádobí (E08)
Boží rovnice (E07)
Smallville (TV seriál)
Proti své vůli (S01E11)
2000 Krajní meze (TV seriál)
Opatrnosti nezbývá (S06E18)
1998 Milénium (TV seriál)
Omerta (S03E09)
In Arcadia Ego (S02E18)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Zmizení (S02E21)
Akta X (TV seriál)
Bažina (S03E22)
1991 MacGyver (TV seriál)
Stopy slz (S06E20)
1990 MacGyver (TV seriál)
Jennyina šance (S05E16)
1989 Jump Street 21 (TV seriál)
Wheels and Deals: Part 2 (S04E10)
MacGyver (TV seriál)
Výzva (S04E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky