Reklama

Reklama

Loch-ness teror

(TV film)
  • Česko Lochnesský teror (více)

Tajemná nestvůra žijící v hlubinách jezera Loch Ness je přinucena vylézt na břeh. V nedalekém městečku nastane chaos a strach, před ničivým netvorem, který, jak se ukáže, brání své mláďata. (LIVINGDEAD)

Recenze (40)

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Měl jsem to štestí, že sem mohl v jednom dni zkouknout filmové klenoty jako Piraňa 3DD a Loch Ness teror. Narozdíl od Lochnessky bylo v piraňe znát, že tvůrci to neberou příliš vážně a film je spíš pro pobavení. Tady je smutný to, že film brali vážně a o to to je víc k pláči. Prostě další stupidní nízkorozpočtová kokotina. ()

EmilHS 

všechny recenze uživatele

Takové trochu nudnější béčko, které jde celkem v pohodě sledovat, pokud máte smysl pro "béčkový humor". Příšera je klasický CGI odpad, ale zase tak moc nepobaví, stejně jako hlášky herců neherců. Na druhou stranu, finální bitka mezi Příšeří rodinkou a tlupou venkovanů, které film cestou posbíral, ujde a pobaví. Pomstou uháněný, osudem stíhaný, obrovsky zkušený hledač pradávných příšero-dinosaurů je taky komický, stejně jako hudba, která ho při jeho bad ass vstupu do filmu doprovází. Asi se nebudete bavit v jednom kuse, ale pokud máte slabost pro tyto filmy, tak si svoje místa určitě najdete. ;) ()

Reklama

st.ranger odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle amatérské monster horrory jsou stále to samé, hlavně přehlídka špatného herectví a mizerných triků. Ať už experiment nebo probuzení ze spánku, něco začne vraždit, experti po tom jdou, puberťáci se k tomu připletou, průběžně někdo jen tak zemře, aby se neřeklo, poté finální souboj a většinou i poslední záběr na vajíčka či následného potomka. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Jedná se o vysoce hodnotné umělecké dílo, které nevím proč, nejenže Oscara nezískalo, ale ani snad nebylo nominováno. Krůtibrko jak je to možné?? No, nyní vážně, triky dělaly asi nějaké děti, stejně jako scénář. Málokdy béčkům něco dávám, ale zde si nemohu odpustit dát tvůrcům jako dík alespoň nějaké to malé plus. Za co? Za to, že se to celé tvářilo akčně a za legrační gore. A hlavně za popis jakéže to vlny jsou v mikrovlnné troubě, jak tam hlavní hrdina tvrdí. To mne opravdu sejmulo dokonale. 201503128338/8357 ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Hodne špatný film,takmer odpad.Ak nie pekné jazero a okolie,tak odpad.Nezaujímavý herci,jeden sa dokonca hral na veľkého drsňáka,asi si myslel že je Clint Eastwood.Mám rád filmy o všelijakých monštrách,ale toto nie.Príbeh o plesiosaurusovi by mohol byť celkom zaujímavý,ale musel by ho robiť niekto iný,napr.Spielberg.Keby to bola stará klasika o monštrách z 50.rokov,tak samozrejme by som to ináč brál a aj ináč hodnotil. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama