foto

Yan Epstein

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 La glisse
2007 Gangsteři
2003 Simon le juste (TV film)
2001 Formule!
Wasabi
2000 Marie-Line
Místa zločinu
1999 Maison d'Alexina, La (TV film)
1998 Maintenant et pour toujours (TV film)
Petits désordres amoureux
Un flic presque parfait (TV film)
1996 Lifeline (TV film)
1995 Force spéciale
Homme aux semelles de vent, L' (TV film)
23:58
1994 Un jour avant l'aube (TV film)
1991 Podtrženo, sečteno!
Toujours seuls
Un homme et deux femmes
1990 Déserteur, Le (TV film)
1989 Cher frangin
Une table pour six (TV film)
1988 Camomille
1987 Mois d'avril sont meurtriers, Les
1986 Le môme
Nenávidím herce

TV seriály

2010 Les Vivants et les morts (TV seriál)
La Libération (E08)
L'Explosion (E07)
L'Incendie (E06)
další epizody (7)
2009 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Eddy (S01E08)
Tangente (S01E07)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
2001 Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
1991 Roi Mystère, Le (TV seriál)
1990 V comme vengeance (TV seriál)
1989 Coplan (TV seriál)
David Lansky (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2011 La glisse

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 La glisse

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace