foto

Luc Thuillier

  • nar. 24.10.1964 (55 let)
    Villemonble, Seine-Saint-Denis, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 La glisse
2008 Krevní pouta
Veřejný nepřítel č. 1: Epilog
2007 Kandidát
2006 C'est beau une ville la nuit
Le Passager de l'été
2005 La Trahison
2003 Simon le juste (TV film)
2001 Apprentissage de la ville, L' (TV film)
2000 Marie-Tempête (TV film)
1999 Paddy
Secret de Saint-Junien, Le (TV film)
1998 De gré ou de force (TV film)
1997 Dobrodruhem proti své vůli (TV film)
1996 Guerre des moutons, La (TV film)
Jaguár
1995 Jeden život ve dvou (TV film)
1993 Chambre froide (TV film)
En compagnie d'Antonin Artaud
Leïla née en France (TV film)
1991 Stará dáma která se procházela v moři
Stále sami
1990 Dédé
1989 Cher frangin
J'aurais jamais dû croiser son regard
Pan Hire
Un père et passe
1988 Années sandwiches, Les
Il y a maldonne
L'autre nuit
1986 Cours privé
1985 Hors-la-loi
Rouge baiser

TV seriály

2011 Profil zločinu (TV seriál)
Ma vie sans toi (S03E06)
2010 Les Vivants et les morts (TV seriál)
La Libération (E08)
L'Explosion (E07)
L'Incendie (E06)
další epizody (8)
Nováčci (TV seriál)
À double tranchant (S05E08)
24 heures presque chrono (S05E07)
Chambre avec vue (S05E06)
další epizody (16)
2009 Nováčci (TV seriál)
À bout portant (S03E06)
Devoir de mémoire (S03E05)
Alerte enlèvement (S03E04)
další epizody (6)
2007 Nováčci (TV seriál)
Enquête interne - Partie 2 (S02E12)
Enquête interne - Partie 1 (S02E11)
Infiltration (S02E10)
další epizody (12)
2006 Nováčci (TV seriál)
Premiers pas dans la police (S01E01)
Julie Lescautová (TV seriál)
Kauza prokurátor (S15E05)
2005 Dolmen (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2003 Le tuteur (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
2000 Sandra et les siens (TV seriál)
1999 Petite fille en costume marin, La (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Náš učitel (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
La guerre des privés (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1990 V comme vengeance (TV seriál)
1989 David Lansky (TV seriál)
1981 Pause-café (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky