foto

Nolan Gross

  • nar. 28.2.2003 (17 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Skvrny od trávy
2015 Any Day
Pearly Gates
Terminator Genisys
2014 Drink
Lucky Dog
Noe
2013 Bukowski

TV seriály

2015 What Lives Inside (TV seriál)
2014 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Na dohodu (S15E09)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Konec šílenství (S02E13)
2012 Úplně normální (TV seriál)
The XY Factor (E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky