foto

Gillian Horvath

  • nar. 12.4.1966 (53 let)
    New York, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Jinak jen smrt
2000 Highlander: Zúčtování

TV seriály

2016 Kráska a zvíře (TV seriál)
Zlomový bod (S04E12)
Odkud není návratu (S04E07)
2015 Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
2013 Pravěk: Nový svět (TV seriál)
The Sound of Thunder - Pt. 2 (E13)
2012 Pravěk: Nový svět (TV seriál)
Truth (E08)
Angry Birds (E04)
2011 Svatyně (TV seriál)
Hlubiny (S04E11)
Nedotknutelný (S04E03)
Probuzeni (S03E16)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
Stopa krve (S03E04)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
Painkiller Jane (TV seriál)
2005 Mladí mušketýři (TV seriál)
2002 Společnost Adventure (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
MythQuest (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Královna meče (TV seriál)
1999 Pán šelem (TV seriál)
1998 Xena (TV seriál)
Příběh dvou múz (S04E06)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Svatyně (TV seriál)
Svatyně pro nikoho (2.část) (S04E13)
Svatyně pro nikoho (1.část) (S04E12)
Hlubiny (S04E11)
další epizody (23)
2010 Svatyně (TV seriál)
Dutí lidé (S03E10)
Strážce (S03E09)
Za krále a za vlast (S03E08)
další epizody (10)

Tvůrcovská filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

2001 MythQuest (TV seriál)

Dokumentární

2013 FANomenon

Host

TV pořady

1976 Club 2 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace