foto

Edward M. Abroms

  • nar. 6.5.1935
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 13.2.2018 (82 let)
    Thousand Oaks, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1997 T.N.T.
1994 Street Fighter: Poslední boj
1993 Nakažlivý žár (TV film)
1992 Tajemství hřbitova (TV film)
1991 Aftermath: A Test of Love (TV film)
One Special Victory (TV film)
Payoff (TV film)
1990 Tragický let 1501 (TV film)
1989 Hitman
Nightlife (TV film)
1988 Glory Days (TV film)
Plain Clothes
1987 Cherry 2000
Floridské úžiny (TV film)
1983 Létající oko
Ostermanův víkend
1981 Příběh Patricie Nealové (TV film)
1979 Diary of a Teenage Hitchhiker (TV film)
1974 Sugarlandský expres
1973 Savage (TV film)
1972 Groundstar Conspiracy, The
That Certain Summer (TV film)
You'll Like My Mother
1971 Columbo: Výkupné za mrtvého (TV film)
Lock, Stock and Barrel (TV film)
The Impatient Heart (TV film)
1970 Berlin Affair (TV film)
Dial Hot Line (TV film)
My Sweet Charlie (TV film)
Tarzan's Deadly Silence

TV seriály

1990 Columbo (TV seriál)
Odpočívejte v pokoji, paní Columbová (S09E04)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Osudová přitažlivost (S01E02)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
Její příležitost (S01E05)
Smrt nabízí pomocnou ruku (S01E02)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Tarzan (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1980 Sultan and the Rock Star (TV film)
1975 Impostor, The (TV film)

TV seriály

1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Náhlá smrt (S01E17)
1981 Nero Wolfe (TV seriál)
1980 The Chisholms (TV seriál)
1979 Doctors' Private Lives (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)
1978 David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Hardy Boys Mysteries, The (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
1975 Archer (TV seriál)
Doctors' Hospital (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Get Christie Love (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Doc Elliot (TV seriál)
Griff (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Nebezpečná hra (S02E07)
1972 The Rookies (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Past (S01E06)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace