foto

Addison Holley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tlapková patrola: Vždy ve střehu
Trapped: The Alex Cooper Story (TV film)
2016 The Red Maple Leaf
2014 Shelby
2010 Rosie Takes the Train
2008 Kybernátor

TV seriály

2020 Mrs. America (TV seriál)
Shirley (E03)
2019 In the Dark (TV seriál)
The Big Break (S01E03)
2017 Paprika (TV seriál)
True a Duhové království (TV seriál)
2016 Mars (TV seriál)
Křižovatky (S01E06)
Energie (S01E04)
Novo Mundo (S01E01)
Zhu Zhu (TV seriál)
2015 Little Charmers (TV seriál)
Pyžamasky (TV seriál)
2014 Wishenpoof (TV seriál)
2013 Annedroids (TV seriál)
Peg + Kočičák (TV seriál)
Tlapková patrola (TV seriál)
2012 Ella, malé slůňátko (TV seriál)
Monster Math Squad (TV seriál)
2011 Moje chůva upírka (TV seriál)
Mé pravé já (TV seriál)
Poznáváme přírodu (TV seriál)
2010 Baxter (TV seriál)
1987 The Adventures of Teddy Ruxpin (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Dokumentární

2008 Chladnokrevně (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky