foto

François Clavier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bis
2011 Changer la vie! (TV film)
Omar m'a tuer
Un baiser papillon
2009 Le Roi de l'évasion
2007 Les Prédateurs (TV film)
Tajemství
2006 Jízdenka do vesmíru
2004 Les Revenants
Zdrhej o 106
2002 Un monde presque paisible
1999 Maladie de Sachs, La
1997 La Famille Sapajou (TV film)
1996 L'amerloque (TV film)
Tendre piège (TV film)
1995 Elisa
Une femme dans la tempête (TV film)
1994 Commissaire Chabert: Mort d'une fugitive (TV film)
Quand j'avais 5 ans je m'ai tué
1993 Femme à abattre, La
Ici, là ou ailleurs
1991 Neige et le feu, La
1990 Mado, poste restante
1989 Francouzská revoluce (TV film)
1987 Emmanuelle V
1984 Polar
1983 Krásné čtvrti (TV film)
Partička
Seber si svých pět švestek
1982 Elle voit des nains partout!
Legitimní násilí
Velký bratr
1981 Non-Lieu (TV film)
Roi des cons, Le
1980 Amours du bien-aimé, Les (TV film)

TV seriály

2013 Lazy Company (TV seriál)
Vaugand (TV seriál)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
L'Ange noir (S12E02)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2000 Julie Lescautová (TV seriál)
Škola zločinu (S09E01)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1982 Smiley's People (TV seriál)
1979 Le pape des escargots (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace