foto

Sebastian Fischer

  • nar. 8.10.1982 (37 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tatort - Hardcore (TV film)
2016 Ztraceni v Paříži
2013 Deadlocked
2012 Láska s vůní máty (TV film)
2011 Für immer 30 (TV film)
2010 Die Freundin der Tochter (TV film)
Naše farma v Irsku: Tajnosti (TV film)
Naše farma v Irsku: Záhada (TV film)
2008 Einmal Toskana und zurück (TV film)
2007 O Rampelníkovi
1977 Die verzauberten Brüder (TV film)
1970 Königin Christine (TV film)

TV seriály

2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky