foto

Jean Saudray

  • nar. 17.7.1928
    Bordeaux, Gironde, Aquitaine, Francie
  • zem. 31.8.2002 (74 let)
    Roquebrune-Cap-Martin, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Corentin, ou Les infortunes conjugales
Gandahar
1986 Laura Laura pas
1985 Y'a pas le feu...
1984 Ferrailleurs des lilas, Les (TV film)
1983 On l'appelle catastrophe
Salut la puce
1982 N'oublie pas ton père au vestiaire...
Sherlock Holmes (TV film)
Sorcière, La (TV film)
1981 Le roman du samedi: L'agent secret (TV film)
Prends ta rolls et va pointer
1980 Traque, La (TV film)
1979 Babek
1976 Le gentleman des Antipodes (TV film)
Mysteres de Loudun, Les (TV film)
1974 Nuits rouges
Sultan à vendre (TV film)
1972 Život plný malérů
1969 Jeff
La désirade
1968 Barbarella
Nepřemožitelná Leontýna
Ve znamení Monte Christa
1967 Alexandre le bienheureux
1963 Merci Natercia!
1962 Amants de Teruel, Les
Ascenseur, L' (TV film)
Les bonnes causes
Quatre-vingt-treize (TV film)

TV seriály

1991 Maigret (TV seriál)
1988 Vivement lundi (TV seriál)
1985 Bargeot, Les (TV seriál)
1981 Marion (TV seriál)
Silas (TV seriál)
1980 Fortune des Rougon, La (TV seriál)
Mystères de Paris, Les (TV seriál)
1978 Preuves à l'appui (TV seriál)
1977 Les procès témoins de leur temps (TV seriál)
1975 Homme sans visage, L' (TV seriál)
1974 Chéri-Bibi (TV seriál)
Gil Blas de Santillane (TV seriál)
Les brigades du Tigre (TV seriál)
Les faucheurs de marguerites (TV seriál)
1973 L'éducation sentimentale (TV seriál)
1971 Voyageur des siècles, Le (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Signé alouette (TV seriál)
Vidocq (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Compagnons de Jehu, Les (TV seriál)
Poklad na ostrově (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)
La caméra explore le temps (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace