foto

Éric Berger

  • nar. 13.6.1969 (50 let)
    Amiens, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tanguy, le retour
2018 Une fois comme jamais
2017 Crash Test Aglaé
2016 Ma famille t'adore déjà
2014 Cain
Soleils
2012 Mauvaise fille
2011 Beur sur la ville
Drumont, histoire d'un antisémite français (TV film)
Le client (TV film)
Mon pire cauchemar
2009 Erreur de la banque en votre faveur
La Sainte Victoire
Mikulášovy patálie
Můj život v Neuilly
Ztraceni v lásce
2008 Tu peux garder un secret ?
2007 Dcera šéfkuchaře (TV film)
Moliere
2006 Ty a já
2005 Kavalkáda
2004 Clochemerle (TV film)
Handicap
Mensonges et trahisons et plus si affinités...
Zdrhej o 106
2001 De toute urgence (TV film)
Tanguy
1997 Quatre garçons pleins d'avenir
Salut l'angoisse (TV film)
1996 D'amour et d'eau salée (TV film)
La Comète (TV film)
1995 Tom est tout seul
1994 Montparnasse-Pondichéry
Rêverie ou le mariage de Sylvia, La (TV film)
1991 Táta nebo milenec

TV seriály

2017 Le Zèbre (TV seriál)
Intrusion (TV seriál)
Cacophonie (E03)
Disharmonie (E02)
Dissonances (E01)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Ce que femme veut - partie 2 (S05E10)
2015 Chefs (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
2014 Caïn (TV seriál)
Suicide (S02E01)
Profil zločinu (TV seriál)
Navěky 2/2 (S05E12)
Navždy 1/2 (S05E11)
Až do nejtemnější noci (S05E10)
další epizody (7)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
2008 Palizzi (TV seriál)
2003 Kelif et Deutsch à la recherche d'un emploi (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1995 Julie Lescautová (TV seriál)
Dávná nenávist (S04E05)
1991 Maigret (TV seriál)

Dokumentární

2012 Leviathan - vyp.
1996 Stříbrný nitrát
1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky