foto

Timmi Trinks

  • nar. 13.2.1994 (25 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Heilstätten
2017 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Sardinien (TV film)
Pasáček vepřů (TV film)
2016 Allein gegen die Zeit - Der Film
2015 Die Schwefelhölzchen (studentský film)
Meier Müller Schmidt
2014 Oblivio (studentský film)
Zu mir oder zu dir? (TV film)
2011 Beutolomäus und der doppelte Weihnachtsmann (TV film)
Hlava rodiny (TV film)
2009 Ein Hausboot zum Verlieben (TV film)
2007 Hotel snů: Dubai (TV film)
2006 Robin Pilcher: Na druhé straně oceánu (TV film)
2005 Aeon Flux

TV seriály

2018 SOKO Potsdam (TV seriál)
Falsches Spiel (S01E04)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Der Vormund (S01E06)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Sami proti času (TV seriál)
20:00 Uhr (S02E13)
19:00 Uhr (S02E12)
18:00 Uhr (S02E11)
další epizody (6)
2011 Sami proti času (TV seriál)
14:00 Uhr (S02E07)
13:00 Uhr (S02E06)
12:00 Uhr (S02E05)
další epizody (7)
2010 Sami proti času (TV seriál)
20:00 Uhr (S01E13)
19:00 Uhr (S01E12)
18:00 Uhr (S01E11)
další epizody (12)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Beutolomäus und der doppelte Weihnachtsmann (TV seriál)
Beutolomäus und die Prinzessin (TV seriál)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 Beutolomäus sucht den Weihnachtsmann (TV seriál)
König von Kreuzberg (TV seriál)
Sophia- nevěsta proti své vůli (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
Inga Lindström (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Dokumentární

2019 Terra X: Humboldt und die Neuentdeckung der Natur (TV film)
2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky