foto

Hideo Jamamoto

  • nar. 1960
    Gifu, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Museum
2015 Hiso hiso boši
Šindžuku swan: Kabukičó skauto sabaibaru
2013 Hrátky s peklem
Kiyosu kaigi
2012 Kirin no cubasa: Gekidžóban šinzanmono
Ninkyô Helper
Tókjó ni kita bakari
2011 Andarushia: Megami no houshuu
Sutekina kanashibari
2010 Nodame Cantabile: saišú gakušó zenpen
Nodame Kantâbire saishû gakushô - Gôpen
2009 Jattáman
アマルフィ 女神の報酬
2008 Jógiša X no kenšin
Za majikku awâ
2007 Big Man Japan
Koizora
Paččigi! Love & Peace
Půlnoční orel
Rjú ga gotoku: Gekidžóban
2006 Havajské tance
Učóten hotel
Yoki na gyangu ga chikyu o mawasu
県庁の星
2005 Jókai daisensó
2004 Nenávist
Paččigi!
Zmeškaný hovor
2003 Get Up!
Hebi ičigo
Life Is Journey
2002 Kin'yū hametsu Nippon: Tōgenkyō no hito-bito
Masuuruhiito
Sabu (TV film)
Seoul
Šin Džingi no hakaba
Šin džingi naki tatakai/bósacu
2001 Ichi the Killer
Katakurike no kófuku
Reddo Shadō Akakage
Visitor Q
2000 Swing Man
Tengoku kara kita otoko-tachi
Tomie: Replay
Whiteout
1999 Dead or Alive: Hanzaisha
Konkurs
Ring 2
Salaryman Kintaró
Tennen shōjo Man next: Yokohama hyaku-ya hen (TV film)
1998 Blues Harp
Chūgoku No Chōjin
Jomigaeru kinró 2: Fukkacu hen
Kišiwada šónen gurentai: Bókjó
1997 Kišiwada šónen gurentai: Čikemuri džundžó hen
Ohňostroj
1996 Gokudó sengokuši: Fudó
Kenka no hanamichi: Oosaka saikyō densetsu
Shabu gokudo

TV seriály

2019 The Naked Director (TV seriál)
A Sexual Revolution (E08)
Don't Dream It's Over (E07)
Delusions of Grandeur (E06)
další epizody (8)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2012 Nippon Academy šó (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace