foto

Gerald Perry Finnerman

  • nar. 17.12.1931
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • zem. 6.4.2011 (79 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1983 Noční děsy
Sawyer and Finn (TV film)
September Gun (TV film)
Smorgasbord
1982 Dangerous Company (TV film)
Dar života (TV film)
Drop-Out Father (TV film)
1981 Gangster Wars
The Ordeal of Bill Carney (TV film)
1980 Návrat na Planetu opic (TV film)
Poznání na Planetě opic (TV film)
The Dream Merchants (TV film)
To Find My Son (TV film)
1979 Legenda o zlaté zbrani (TV film)
1978 Agent Keefer (TV film)
Devil Dog: The Hound of Hell (TV film)
Go West, Young Girl (TV film)
Ziegfeld: The Man and His Women (TV film)
1977 In the Glitter Palace (TV film)
Konečné řešení (TV film)
Last Hurrah, The (TV film)
Podivná spravedlnost (TV film)
1975 First 36 Hours of Dr. Durant, The (TV film)
Gone with the West
The Turning Point of Jim Malloy (TV film)
1974 Tender Flesh
1973 Genesis II (TV film)
Sssssss
That Man Bolt
1971 Brother John
Hitched (TV film)
See the Man Run (TV film)
1970 Hunters Are for Killing (TV film)
Převozník
Říkejte mi pane Tibbsi
1969 Ztracený muž
1968 Sunshine Patriot, The (TV film)

TV seriály

1995 Double Rush (TV seriál)
Too Something (TV seriál)
1992 Room for Two (TV seriál)
1990 Capital News (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
The Lady in the Iron Mask (S02E02)
Brother, Can You Spare a Blonde? (S02E01)
The Murder's in the Mail (S01E06)
další epizody (7)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
1983 Bay City Blues (TV seriál)
1981 The Gangster Chronicles (TV seriál)
1980 From Here to Eternity (TV seriál)
1979 From Here to Eternity (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Quark (TV seriál)
1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
Tabitha (TV seriál)
1974 Planet of the Apes (TV seriál)
Up Above the World So High (E14)
The Liberator (E13)
The Cure (E12)
další epizody (14)
Police Woman (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Jediná cesta ven (S01E22)
Léčba dynamitem (S01E21)
Morfium (S01E20)
další epizody (13)
1973 Kojak (TV seriál)
Společenství strachu (S01E09)
Zlověstná neděle (S01E08)
Úplatkář (S01E07)
další epizody (9)
1972 Emergency! (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
1969 Night Gallery (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Star Trek (TV seriál)
Empatik (S03E08)
Což v pravdě žádná krása není? (S03E07)
Spockův mozek (S03E06)
další epizody (18)
1967 Star Trek (TV seriál)
Posedlost (S02E18)
Cesta k Babylonu (S02E15)
Trable s tribbly (S02E13)
další epizody (29)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Dovolená (S01E17)
Zvěřinec - 2. část (S01E16)
Zvěřinec - 1. část (S01E15)
další epizody (14)
1965 The F.B.I. (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1985 Měsíční svit (TV seriál)
1979 Salvage 1 (TV seriál)
1969 Night Gallery (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky