foto

Gerald Perry Finnerman

  • nar. 17.12.1931
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • zem. 6.4.2011 (79 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1983 Noční děsy
Sawyer and Finn (TV film)
September Gun (TV film)
Smorgasbord
1982 Dangerous Company (TV film)
Dar života (TV film)
Drop-Out Father (TV film)
1981 Gangster Wars
The Ordeal of Bill Carney (TV film)
1980 Návrat na Planetu opic (TV film)
Poznání na Planetě opic (TV film)
The Dream Merchants (TV film)
To Find My Son (TV film)
1979 Legenda o zlaté zbrani (TV film)
1978 Agent Keefer (TV film)
Devil Dog: The Hound of Hell (TV film)
Go West, Young Girl (TV film)
Ziegfeld: The Man and His Women (TV film)
1977 In the Glitter Palace (TV film)
Konečné řešení (TV film)
Last Hurrah, The (TV film)
Podivná spravedlnost (TV film)
1975 First 36 Hours of Dr. Durant, The (TV film)
Gone with the West
The Turning Point of Jim Malloy (TV film)
1974 Welcome to Arrow Beach
1973 Genesis II (TV film)
Sssssss
That Man Bolt
1971 Brother John
Hitched (TV film)
See the Man Run (TV film)
1970 Hunters Are for Killing (TV film)
Převozník
Říkejte mi pane Tibbsi
1969 Ztracený muž
1968 Sunshine Patriot, The (TV film)

TV seriály

1995 Double Rush (TV seriál)
Too Something (TV seriál)
1992 Room for Two (TV seriál)
1990 Capital News (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
1983 Bay City Blues (TV seriál)
1981 Gangster Chronicles, The (TV seriál)
1980 From Here to Eternity (TV seriál)
1979 From Here to Eternity (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Quark (TV seriál)
1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Tabitha (TV seriál)
1974 Planet of the Apes (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Star Trek (TV seriál)
Empatik (S03E08)
Což v pravdě žádná krása není? (S03E07)
Spockův mozek (S03E06)
další epizody (18)
1967 Star Trek (TV seriál)
Posedlost (S02E18)
Cesta k Babylonu (S02E15)
Trable s tribbly (S02E13)
další epizody (29)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Dovolená (S01E17)
Zvěřinec - 2. část (S01E16)
Zvěřinec - 1. část (S01E15)
další epizody (14)
1965 The F.B.I. (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1985 Měsíční svit (TV seriál)
1979 Salvage 1 (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace