foto

Vincent Winterhalter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vous êtes jeunes vous êtes beaux
2017 Crime dans les Alpilles (TV film)
Les Mystères de l'île (TV film)
2016 Crime à Martigues (TV film)
La nuit rebelle
2015 Crime à Aigues-Mortes (TV film)
On se retrouvera (TV film)
Un père coupable
2014 Crime en Lozère (TV film)
Parenthèse
2013 Náhodný voják (TV film)
2012 Velký Georges (TV film)
2010 Město stínů
2008 French Film
2007 Paní z Izieu (TV film)
2006 Comme deux gouttes d'eau (TV film)
Henry Dunant: Du rouge sur la croix (TV film)
2005 Lucile et le petit prince (TV film)
Můj život ve vzduchu
2004 Love Express
Penn sardines (TV film)
2003 Adieu, L' (TV film)
La Bête du Gévaudan (TV film)
Un été amoureux (TV film)
2002 La croix du Fau (TV film)
2000 Le baptême du boiteux (TV film)
1999 La nouvelle Ève
Le Boiteux: Baby blues (TV film)
Une pour toutes
1998 Course de l'escargot, La (TV film)
Horsain, Le (TV film)
Mirage noir (TV film)
Pour mon fils (TV film)
Ça ne se refuse pas
1997 Marion du Faouët (TV film)
1996 Feux de la Saint-Jean, Les (TV film)
Île aux secrets, L' (TV film)
1995 Ange Espérandieu (TV film)
1993 L'Instinct de l'ange
1991 Aux yeux du monde
Clés du paradis, Les
1990 Cyrano z Bergeracu

TV seriály

2018 Komisařka Florence (TV seriál)
Mort Blanche (S03E04)
2015 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le Noyé du Grand canal (S06E02)
Le Cadavre anglais (S06E01)
2014 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
La Naissance des méduses (S07E03)
2013 Chérif (TV seriál)
Blackjack (S01E08)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Komu čest, tomu čest (S01E04)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Tous ensemble ! (S06E08)
Un mariage et quelques emmerdements (S06E06)
Changeons tout (S06E01)
2012 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Noces d'or à Sauternes (S02E02)
Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le sang des farines (S05E02)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
L'Eté indien (S05E02)
Le Bonheur, c'est maintenant (S05E01)
2011 La collection - Écrire pour... 5 fois Nathalie Baye (TV seriál)
Le Sang de la vigne (TV seriál)
Mission à Pessac (S01E04)
La Robe de Margaux (S01E03)
Le Dernier coup de Jarnac (S01E02)
další epizody (4)
Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le dîner de gueux (S04E01)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Parfois les gens changent (S04E04)
Les Limites et les bornes (S04E03)
Votez Lepic ! (S04E02)
další epizody (4)
2010 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le grand veneur (S03E02)
La larme de Varsovie (S03E01)
2009 Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
Nicolas Le Floch (TV seriál)
L'Affaire Nicolas Le Floch (S02E02)
Le fantôme de la Rue Royale (S02E01)
2008 Nicolas Le Floch (TV seriál)
L'énigme des Blancs-Manteaux (S01E02)
L'homme au ventre de plomb (S01E01)
2007 Un flic (TV seriál)
2005 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2000 Starhunter (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 Commandant Nerval (TV seriál)
Juste, Le (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Vrah z parkoviště (S05E03)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky