foto

Henry Dittman

  • nar. 13.12.1971 (47 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 There Is a New World Somewhere
2014 Bucky and the Squirrels
2013 Amelia's 25th
2011 Open Gate
Svatební koordinátorky
2010 Lost Everything
2009 Boppin' at the Glue Factory
Scream of the Bikini
2008 Disfigured
2007 The Poughkeepsie Tapes
2006 The Beach Party at the Threshold of Hell

TV seriály

2018 Super Drags (TV seriál)
2016 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Legacy (S02E18)
2014 100 věcí, které byste měli udělat před střední (TV seriál)
Enlisted (TV seriál)
2013 Firsts (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Milovat a ctít (S06E04)
2012 Sketchy (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Poplatky a provize (S05E12)
2011 H8R (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
The Deep End (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Kaskadér (S07E01)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
Večírek udílení cen Sin Say Shun (S01E05)
Zeke a Luther (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Cesta před námi (S04E01)
2008 This Can't Be My Life (TV seriál)
Greek (TV seriál)
No Campus for Old Rules (S01E19)
2007 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a odvážlivec (S06E07)
2006 Digimon Savers (TV seriál)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
2004 Higglytown Heroes (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Still Laugh-In: The Stars Celebrate (TV pořad)
2010 10 nej... z Hollywoodu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace