foto

Sam Sarpong

  • nar. 19.12.1975
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.10.2015 (39 let)
    Pasadena, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Duel of Legends
2015 Studio City (TV film)
Tamales and Gumbo
2014 Battered
Crossed the Line
2012 Trigger
2010 Anchor Baby
Church
2009 Dedd Brothers
Single Black Female
The House That Jack Built
2008 Farm House
Unemployed
2007 Carts
Grindin'
Lord Help Us
Marked
Sweep, The
Young Cesar
2006 Držte krok se Steinovými
Grad Night
Irská krev
Nailed
Tomorrow's Yesterday
2004 Sucker Free City (TV film)
2003 Inkognito
Láska nic nestojí
Swirl
2002 King Rikki
2001 Carmen: hip-hopera (TV film)
1999 Hash Brown's
1998 Kult hákového kříže
1997 All's Fair in Love & War
1996 Carnival of Wolves
No Easy Way
Černí muži umějí skákat
1995 Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)

TV seriály

2016 American Crime Story (TV seriál)
Konspirační teorie (S01E07)
Na útěku (S01E02)
2015 Sangre Negra (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v cele smrti (S10E18)
Mrtvý v dole (S10E13)
2010 24 hodin (TV seriál)
Day 8: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S08E03)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Číst mezi řádky (S07E07)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the Babysitter (S01E07)
Veronica Mars (TV seriál)
Pán řetězů (S01E13)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Vyjížďka (S10E22)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mořský vlk (S01E03)
2002 Hidden Hills (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Thirty-Three (S02E11)
2001 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Twenty-Three (S02E01)
Chapter Ten (S01E10)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1998 Sports Theater with Shaquille O'Neal (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Sbohem, Randy (S08E02)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Dangerous Minds (TV seriál)
L.A. Firefighters (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1994 Tak tohle je můj život (TV seriál)
Self-Esteem (E12)
1989 Family Matters (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 Mr. Show with Bob and David (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky