foto

Chloe Csengery

  • nar. 7.7.2000 (18 let)
    Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fighting with My Family
2018 Sweet and Lo
2015 Paranormal Activity: The Ghost Dimension
2014 Paranormal Activity: Prokletí
2011 Paranormal Activity 3

TV seriály

2016 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Bouřka (S07E14)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Den, kdy Alex odjela na vysokou (S07E02)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Glasgowmanův hněv (S16E06)
2013 Deadtime Stories (TV seriál)
2011 Up All Night (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Útočiště (S06E05)
2007 iCarly (TV seriál)

TV pořady

2009 Lopez Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace