foto

Chloe Csengery

  • nar. 7.7.2000 (17 let)
    Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fighting with My Family
2015 Paranormal Activity: The Ghost Dimension
2014 Paranormal Activity: Prokletí
2011 Paranormal Activity 3

TV seriály

2016 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Bouřka (S07E14)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Den, kdy Alex odjela na vysokou (S07E02)
2013 Deadtime Stories (TV seriál)
2011 Up All Night (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

TV pořady

2009 Lopez Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace