foto

Christian Bujeau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Le Retour du héros
2016 Sensommer
2015 Rodinné vinařství
2011 Bas les coeurs (TV film)
Brassens, la mauvaise réputation (TV film)
2010 Peau de chagrin, La (TV film)
2009 École du pouvoir, L' (TV film)
2008 Táta pod stromeček (TV film)
2007 L'Auberge rouge
2003 Retour aux sources (TV film)
2002 Matka a dcera - návod k použití (TV film)
2001 Přece bych ti nelhal!
2000 Kráva a prezident
1998 Návštěvníci 2: V chodbách času
Un amour de cousine (TV film)
1997 Comme des rois
L'Homme idéal
1996 Golden Boy
Někdo to rád holky
Une fille à papas (TV film)
1995 Danse avec la vie (TV film)
1994 Consentement mutuel
La Machine
1993 Návštěvníci
Voyageuse du soir, La (TV film)
1992 Ptáčnice (TV film)
1986 Les étonnements d'un couple moderne (TV film)
1981 Un chien de saison (TV film)
1979 Frisée aux lardons, La
Qu'il est joli garçon l'assassin de papa
1976 Siècle des lumières, Le (TV film)
1975 La mort du pantin

TV seriály

2008 Hero Corp (TV seriál)
2006 Off Prime (TV seriál)
2004 Kaamelott (TV seriál)
2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
2000 Žena zákona (TV seriál)
Mort clinique (S05E03)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 H (TV seriál)
Louis la Brocante (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
Vérité oblige (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
1994 Julie Lescautová (TV seriál)
Únos (S03E02)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
1979 Joséphine ou la comédie des ambitions (TV seriál)
1974 Juive du Château-Trompette, La (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
1971 Paní z Monsoreau (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace