foto

Sebastian Cabot

  • nar. 6.7.1918
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.8.1977 (59 let)
    North Saanich, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Medvídek Pú: Nejlepší dobrodružství - vyp.
1974 The City That Forgot About Christmas
Winnie the Pooh and Tigger Too! - vyp.
1973 Man, Monsters and Mysteries - vyp.
Miracle on 34th Street (TV film)
1970 Foreign Exchange (TV film)
1969 Spy Killer, The (TV film)
1968 Journey Into Midnight
Winnie the Pooh and the Blustery Day - vyp.
1967 Kniha džunglí
1966 Winnie the Pooh and the Honey Tree - vyp.
1965 The Bravo Duke (TV film)
The Family Jewels
1963 Hrůzostrašné příběhy
Meč v kameni
1962 Flood, The (TV film)
1960 Seven Thieves
Stroj času
1959 Mantelli e spade insanguinate
Redentor, El - vyp.
Say One for Me
The Angry Hills
1958 Imprese di una spada leggendaria, Le
In Love and War
Terror in a Texas Town
1957 Avventure dei tre moschettieri, Le
Black Patch
Dragoon Wells Massacre
Johnny Tremain
Omar Khayyam
1956 Westward Ho the Wagons!
1955 Cavalieri della regina, I
Kismet
1954 Love Lottery, The
Romeo a Julie
1953 Alf's Baby
Always a Bride
Heights of Danger
The Captain's Paradise
1952 Babes in Bagdad
Ivanhoe
1951 Old Mother Riley's Jungle Treasure
Smích z ráje
Wonder Kid, The
1950 Midnight Episode
1949 Dick Barton Strikes Back
Old Mother Riley's New Venture
Spider and the Fly, The
The Adventures of Jane
1948 Third Time Lucky
1947 Kvůli nim jsem uprchl
The Cherry Orchard (TV film)
1946 Dual Alibi
Teheran
1945 The Agitator
1943 Old Mother Riley Detective
Old Mother Riley Overseas
1941 Bedrník Smith
Jeannie
Láska na podporu
1935 Foreign Affaires

TV seriály

1972 Ghost Story (TV seriál)
Search (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 The Governor & J.J. (TV seriál)
To Rome with Love (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1964 Suspense (TV seriál)
1962 The Beachcomber (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A Nice Place to Visit (S01E28)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Man with a Camera (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 Meet McGraw (TV seriál)
Stryker of the Yard (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 I tre moschettieri (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Conrad Nagel Theater (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)
1968 It Takes Two (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
The Joey Bishop Show (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace