foto

Linds Edwards

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Josephine

TV seriály

2016 Game of Silence (TV seriál)
TURN (TV seriál)
Benediction (S03E03)
2014 Banshee (TV seriál)
Zabijáci (S02E06)
2013 Rectify (TV seriál)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
The Murder of One (S03E18)
2011 Živí mrtví (TV seriál)
Krev mé krve (S02E02)

Dokumentární

2016 #killerpost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace