foto

Heather Craney

  • nar. 1971
    Stapleford, Cambridgeshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dítě číslo 44
2007 Jízda o život
Kainovo znamení
2005 Ředitelka (TV film)
2004 Vera Drake - Žena dvou tváří
2002 Všechno nebo nic
1999 Páté přes deváté
1997 Loop
Ropná dieta

TV seriály

2012 Line of Duty (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 1 (S01E01)
2009 Life of Riley (TV seriál)
2008 Torchwood (TV seriál)
Fragments (S02E12)
2003 Coming Up (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace