foto

Sandy Jobin-Bevans

  • nar. 21.4.1972 (47 let)
    Flin Flon, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ledová vášeň (TV film)
Vánoční přání (TV film)
2011 Servitude
Unlucky
2008 Camille
2007 Deník zabijáka
2004 Zahulíme, uvidíme
Úsvit mrtvých
2000 Moving of Sophia Myles, The (TV film)
Vražda v dámském klubu (TV film)

TV seriály

2014 The Stanley Dynamic (TV seriál)
2013 Annedroids (TV seriál)
2011 Almost Heroes (TV seriál)
Život mezi kluky (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
The Ron James Show (TV seriál)
2006 Shakespeare Comedy Show, The (TV seriál)
Štvanci (TV seriál)
2005 ReGenesis (TV seriál)
Resurrection (S01E12)
2002 Queer as Folk (TV seriál)
Love for Sale (S02E08)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Soul Survivor (S04E04)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Undercover High (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Deal with It (TV pořad)
2007 The Jon Dore Television Show (TV pořad)
2004 CBC News: The Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace