foto

Edward Underdown

  • nar. 3.12.1908
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 15.12.1989 (81 let)
    Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Vydra Tarka
1974 Abdikace
1973 Digby, the Biggest Dog in the World
1972 Running Scared
1971 Poslední údolí
1969 Kouzelný Kristián
1968 The Great Pony Raid
The Hand of Night
1966 Chartúm
Trojitý kříž
1965 Dr. Terror's House of Horrors
Thunderball
1964 Bezcharakterní žena
Das Verrätertor
Man in the Middle
1963 The Bay of St. Michel
1962 Dr. Crippen
Locker Sixty-Nine
1961 Den, kdy Země vzplanula
Information Received
The Third Alibi
1958 The Camp on Blood Island
The Two-Headed Spy
1954 The Rainbow Jacket
1953 Poraž ďábla
Recoil
Street of Shadows
1952 The Promise
The Voice of Merrill
The Woman's Angle
1951 The Dark Man
1950 The Woman with No Name
They Were Not Divided
1949 Man on the Run
1948 Brass Monkey
1947 The Woman in the Hall
Vražedné pochybnosti
1941 Inspector Hornleigh Goes to It
1939 Inspector Hornleigh
Lucky to Me
1938 Povstalci z hor
1937 Wings of the Morning
1935 Annie, Leave the Room!
1934 Girls Please!
The Warren Case

TV seriály

1977 The Velvet Glove (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
The Flockton Flyer (TV seriál)
1975 Days of Hope (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1974 Rogue's Rock (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Oh in Colour (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
1966 Weavers Green (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 Call Oxbridge 2000 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál) - a.z.
No Hiding Place (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)

Dokumentární

1995 Behind the Scenes with 'Thunderball' - a.z.
1971 Sound an Alarm

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky