foto

Valéry Schatz

  • nar. 25.7.1974 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Aféra Clearstream
Ligne de mire (TV film)
Peigne-moi
2013 Crime d'État (TV film)
2012 Les Seigneurs
2010 Les Méchantes (TV film)
2009 Ach, to libido
Les Herbes folles
2008 Kabuli kid
2007 Ce soir, je dors chez toi
2004 Pédale dure
2001 Malraux, tu m'étonnes !
2000 Komedie nevinnosti

TV seriály

2016 Smrt v ráji (TV seriál)
One for the Road (S05E02)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
Le Domaine des soeurs Meyer (S01E02)
2013 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Cendrillon et compagnie (S08E04)
2010 Doc Martin (TV seriál)
Profil zločinu (TV seriál)
Retour à la terre (S02E10)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Hôpital, L' (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Dommage collatéral (S02E01)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
P.J. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace