foto

Valéry Schatz

  • nar. 25.7.1974 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Aféra Clearstream
Ligne de mire (TV film)
Peigne-moi
2013 Crime d'État (TV film)
2012 Les Seigneurs
2011 Violence elle seule
2010 Les Méchantes (TV film)
2009 Ach, to libido
Les Herbes folles
2008 Kabuli kid
2007 Ce soir, je dors chez toi
2004 Pédale dure
2001 Malraux, tu m'étonnes !
2000 Komedie nevinnosti

TV seriály

2020 Il a déjà tes yeux (TV seriál)
2016 Smrt v ráji (TV seriál)
One for the Road (S05E02)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
Le Domaine des soeurs Meyer (S01E02)
2013 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Cendrillon et compagnie (S08E04)
2011 Doc Martin (TV seriál)
La Nuit de l'amour (S02E04)
2010 Profil zločinu (TV seriál)
Retour à la terre (S02E10)
2008 Chez Maupassant (TV seriál)
Une soirée (S02E06)
2007 Hôpital, L' (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Dommage collatéral (S02E01)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
P.J. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky