foto

Morten Hauch-Fausbøll

  • nar. 3.4.1961 (59 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Šťastný to muž
2016 Kráčej se mnou
Minuta ticha (TV film)
Ten den přijde
2015 9. duben
Midtimellem
2013 Vykonavatel (TV film)
2012 Navždy ty a já
2009 Lovec mozků
2008 Ten, koho se bojíš
2007 Bílá noc
2004 Simon
1999 Den bedste af alle verdener
1991 Cecilia (TV film)

TV seriály

2020 Når støvet har lagt sig (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2019 Sygeplejeskolen (TV seriál)
Mørke minder (S02E04)
Særbehandling (S02E01)
2018 Sygeplejeskolen (TV seriál)
Nye tider (S01E01)
2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Rita (TV seriál)
Barndommens gade (S04E06)
Rigtige venner (S04E04)
Nutid/datid (S04E01)
2016 Špinavý byznys (TV seriál)
2014 Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
2012 The Spiral (TV seriál)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Sådan er livet (S01E05)
2008 Album (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
Vražda (TV seriál)
Epizoda 18 (S01E18)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2001 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-25/00 (S02E02)
2000 Hotellet (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-15/00 (S01E06)
1995 Juletestamentet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky