foto

Bob Sweeney

  • nar. 19.10.1918
    San Francisco, California, USA
  • zem. 7.6.1992 (73 let)
    Westlake Village, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1987 Jestliže je úterý, musíme být v Belgii (TV film)
1986 Return to Mayberry (TV film)
1972 Oh, Nurse! (TV film)

TV seriály

1990 Stíny nad LA (TV seriál)
The Bradys (TV seriál)
1987 MacGyver (TV seriál)
Agent Jack Dalton (S02E17)
1986 Matlock (TV seriál)
One Big Family (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1985 I Had Three Wives (TV seriál)
Misfits of Science (TV seriál)
Shadow Chasers (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
Glitter (TV seriál)
1983 At Ease (TV seriál)
Goodnight, Beantown (TV seriál)
Just Our Luck (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Private Benjamin (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
It's a Living (TV seriál)
The Six O'Clock Follies (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Andros zasahuje (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Spencer's Pilots (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
1963 Vacation Playhouse (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Love and Marriage (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1991 Akademický zločin (TV film)
Zrozen k jízdě
1990 Kniha lásky
1978 Irčan
1964 Marnie
1963 Flubberův potomek
1962 Moon Pilot
1961 A Raisin in the Sun
1960 Toby Tyler
1958 The Last Hurrah
1953 Mister Scoutmaster
South Sea Woman
1952 It Grows on Trees
The Jerry Fielding Show

TV seriály

1987 Mama's Boy (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
1959 Fibber McGee and Molly (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1958 The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1956 The Brothers (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál) - a.z.
1953 My Favorite Husband (TV seriál)
1952 I Married Joan (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
Our Miss Brooks (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
1949 The Life of Riley (TV seriál)

TV pořady

1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1954 Shower of Stars (TV pořad)
1952 I've Got a Secret (TV pořad)
Stars in the Eye (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
Wonderful Town, U.S.A. (TV pořad)
1950 Four Star Revue (TV pořad)
The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace