Reklama

Reklama

Grady Westfall (John Stamos) sa zrejme narodil na to, aby porušoval pravidlá. Jedno z mnohých porušení sa mu stane osudným a skončí vo väzení. Ako excelentný jazdec na motorke má však šancu dostať sa na slobodu aj inak, ako útekom. Medzičasom sa totiž plukovník Devers rozhodol premeniť jazdeckú jednotku americkej armády na motocyklovú. A Grady je ideálny kandidát na armádneho inštruktura. Zdá sa, že toto bude jediná cesta, ako sa dostať nma slobodu, ale ešte nie je všetkému koniec. Pred jazdcami stojí náročná supertajná operácia. V Španielsku generál Franco väzní amerického atómového vedca Tatea a jeho dcéru Claire. Úlohou jazdcov je ich vyslobodiť a priviesť domov... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Těžko určit žánr tohoto veledíla, co si zde na csfd vysloužilo kupodivu 69% za co prosim? Celý film poslouchat kecy přiblbých mariňáčků jezdících na harleji? Od půlky to je asi romanticky a ke konci si to hraje asi na nějakou akci.. ale je to tak bezduchý, stejně jak postavy, stejně jak dialogy. Nenašel jsem nic, co by mě aspon trošku zaujalo. Je to prostě další zapomenutá shitka. ()

Reklama

rhiannon 

všechny recenze uživatele

Některé scény opravdu vydařené (v podstatě všechny, kde jsou vidět motorky - to ostatní je vlastně jen taková výplň, kterou se snažili spojit scény bez motorek), ale celkově to na mě působí neuceleně a roztahaně, přestože to má jen 1,5 hodiny. Kdo má rád hezouna Johna Stamose nebo motorky, ať si přidá hvězdu. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Neskutečně naivní, ale ke konci zábavný dobrodružný snímek o odvážných motorkářích, kteří pomocí svých strojů, likvidují nacisty. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Vynikající film na téma mého mlédí (a vlastně i teď) - tj. motorky a auta, v tomhle případě motorky. Akce, akce a zase akce... Taky jedna velká vzpomínka a ten John Stamos byl fakt elegán a taky tak trochu frajírek. Pro mě je to pravdu velká vzpomínka, kterou jsem už hodně, ale opravdu hodně dlouho neviděl. Jednoznačných 5*! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama