foto

Tom Hickey

  • nar. dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Co udělal Richard
2011 Stella Days
2008 Alarm
2007 Garáž
2005 Snídaně na Plutu
2004 Uvnitř tančím
2003 Headrush
Ostrov lásky
2002 Posedlost
1999 Poslední září
1997 All Souls' Day
Malý řezník
1996 Gold in the Streets
1995 Moondance
Neobvyklé dobrodružství
Runway One (TV film)
Šance pro lásku
1994 Family (TV film)
Seascape (TV film)
1993 Pršící kameny
1992 Treaty, The (TV film)
Unnatural Pursuits
1991 Zázrak
1990 Jeptišky na útěku
Oběti osudu
1989 Big Swinger
1988 Dům veselých duchů
1986 Noc hrůzy
1984 Cal
1981 Desecration
1971 Flight of the Doves

TV seriály

2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Now Is Always Temporary (S01E04)
2012 Moone Boy (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
1987 Lost Belongings (TV seriál)
1981 Manionové v Americe (TV seriál)
Roses de Dublin, Les (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1965 Riordans, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace