foto

Noémie Kocher

  • nar. Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Des Amours, Désamour
Über die Grenze - Alles auf eine Karte (TV film)
Über die Grenze - Gesetzlos (TV film)
2016 I dva jsou rodina
2010 Liebling, lass uns scheiden!
2009 Jako dětská hra (TV film)
Minulost se vrací (TV film)
Osudová krása (TV film)
2007 1 Journée
2006 Henry Dunant: Du rouge sur la croix (TV film)
2004 Faites le 15 (TV film)
Trop jeune pour moi? (TV film)
Vražedná noc (TV film)
2002 Únosce
2001 De toute urgence (TV film)
2000 Les Savates du bon Dieu
1999 Les agneaux (TV film)
Premier de cordée (TV film)
1998 Dame du jeu, La
Un cadeau, la vie! (TV film)
1997 La sauvageonne (TV film)
Rachel et ses amours (TV film)
1994 Passé sous silence (TV film)
Terč podezření (TV film)
1993 Honneur de la tribu, L'
1991 Niklaus und Sammy

TV seriály

2017 Über die Grenze (TV seriál)
2016 Agathe Koltès (TV seriál)
2015 Chérif (TV seriál)
Rendez-vous mortels (S02E01)
2010 Doc Martin (TV seriál)
Virtuoses, Les (TV seriál)
2008 Julie Lescautová (TV seriál)
Predátoři (S17E03)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2006 Paradise kemp (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
2005 Karla Rubensová - Vůně zločinu (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Sirotek (S14E01)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Zlobivý syn (S13E07)
2002 Père et maire (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt účetního (S11E01)
2001 Julie Lescautová (TV seriál)
Zmizení (S10E05)
Nejdelší noc (S10E02)
2000 Starhunter (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)
1996 Žena zákona (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Ženy v nebezpečí (S05E04)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Le temps d'Anna (TV film)
2007 1 Journée

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace