foto

Noémie Kocher

  • nar. Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Happy Face
2017 Des Amours, Désamour
2016 I dva jsou rodina
2014 Mrtvý v Seině (TV film)
2010 Liebling, lass uns scheiden!
2009 Jako dětská hra (TV film)
Minulost se vrací (TV film)
Osudová krása (TV film)
2007 1 Journée
2006 Henry Dunant: Du rouge sur la croix (TV film)
2004 Faites le 15 (TV film)
Trop jeune pour moi? (TV film)
Vražedná noc (TV film)
2002 Únosce
2001 De toute urgence (TV film)
2000 Les Savates du bon Dieu
1999 Les agneaux (TV film)
Premier de cordée (TV film)
1998 Dame du jeu, La
Un cadeau, la vie! (TV film)
1997 La sauvageonne (TV film)
Rachel et ses amours (TV film)
1994 Passé sous silence (TV film)
Terč podezření (TV film)
1993 Honneur de la tribu, L'
1991 Niklaus und Sammy

TV seriály

2018 Crimes Parfaits (TV seriál)
Marché de dupes (S02E01)
2017 Über die Grenze (TV seriál)
Über die Grenze - Gesetzlos (E02)
Über die Grenze - Alles auf eine Karte (E01)
2016 Agathe Koltès (TV seriál)
2015 Chérif (TV seriál)
Rendez-vous mortels (S02E01)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Les Loups (S09E09)
2014 Paradise kemp (TV seriál)
Noces de toile (S06E01)
2012 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Magie noire (S07E04)
2010 Doc Martin (TV seriál)
Virtuoses, Les (TV seriál)
2009 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Feu intérieur (S05E08)
2008 Julie Lescautová (TV seriál)
Predátoři (S17E03)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2005 Karla Rubensová - Vůně zločinu (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Sirotek (S14E01)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Zlobivý syn (S13E07)
2002 Père et maire (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt účetního (S11E01)
2001 Julie Lescautová (TV seriál)
Zmizení (S10E05)
Nejdelší noc (S10E02)
2000 Starhunter (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)
1996 Žena zákona (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Ženy v nebezpečí (S05E04)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Dévoilées (TV film)
2016 Le temps d'Anna (TV film)
2007 1 Journée

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace