foto

Regula Grauwiller

  • nar. 10.12.1970 (48 let)
    Liestal, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Inga Lindström: Heimkehr (TV film)
2018 Das Traumschiff - Malediven (TV film)
2017 Pod vodou
Unter anderen Umständen - Liebesrausch (TV film)
Wilsberg - Straße der Tränen
2016 Borchertův případ
Der Zürich-Krimi: Borcherts Fall (TV film)
Katie Fforde: Správná manželka (TV film)
Neben der Spur - Todeswunsch (TV film)
2014 Katie Fforde: Stále při tobě (TV film)
2012 Der Teufel von Mailand (TV film)
Tatort - Skalpell (TV film)
2010 Kongo (TV film)
2009 Cargo
2006 Handyman
Polizeiruf 110 - Bis dass der Tod Euch scheidet (TV film)
2004 Alles wegen Hulk (TV film)
2001 Recept na lásku
Schizo
2000 Der Himmel kann warten
Dono semplice, Un (TV film)
Gran Paradiso
1999 Bunkr (TV film)
Verratene Freundschaft - Ein Mann wird zur Gefahr (TV film)
1998 Hledání Jantarové komnaty
Kurz und schmerzlos
Mammamia (TV film)
Supersingle (TV film)
1997 Liebesfeuer (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe taucht ab (TV film)
1996 Schuldig auf Verdacht (TV film)
Tatort - Wer nicht schweigt, muß sterben (TV film)
1995 Anna - Im Banne des Bösen (TV film)
Tatort - Falsches Alibi (TV film)
Unbeständig und kühl (TV film)
1994 Einfach nur Liebe
1993 Dann eben mit Gewalt (TV film)
Julian H. entführt - Qualen einer Mutter (TV film)

TV seriály

2018 WaPo Bodensee (TV seriál)
Schneewittchen (S02E08)
2015 Sibel & Max (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Stopařka (S03E03)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
Novacek (TV seriál)
Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Die Schweizer - Les Suisses - Gli Svizzeri - Ils Svizzers (TV seriál)

TV pořady

2015 Spiel für dein Land - Der große Länderwettstreit (TV pořad)
1991 Telewischen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace