foto

Regula Grauwiller

  • nar. 10.12.1970 (50 let)
    Liestal, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Ein Sommer auf Elba (TV film)
2019 Zimmer mit Stall - Tierisch gute Ferien (TV film)
2017 Pod vodou
2015 Süßer September (TV film)
2012 Der Teufel von Mailand (TV film)
2010 Kongo (TV film)
2009 Cargo - Da draussen bist du allein
2006 Handyman
Polizeiruf 110 - Bis dass der Tod Euch scheidet (TV film)
2004 Alles wegen Hulk (TV film)
2001 Recept na lásku
Schizo
2000 Der Himmel kann warten
Dono semplice, Un (TV film)
Gran Paradiso
1999 Bunkr (TV film)
Verratene Freundschaft - Ein Mann wird zur Gefahr (TV film)
1998 Hledání Jantarové komnaty
Kurz und schmerzlos
Mammamia (TV film)
Supersingle (TV film)
1997 Liebesfeuer (TV film)
1996 Schuldig auf Verdacht (TV film)
1995 Anna - Im Banne des Bösen (TV film)
Unbeständig und kühl (TV film)
1994 Einfach nur Liebe
1993 Dann eben mit Gewalt (TV film)
Julian H. entführt - Qualen einer Mutter (TV film)

TV seriály

2021 Helen Dorn (TV seriál)
Wer Gewalt sät (E14)
2019 Vraždy na severu (TV seriál)
Heile Familie (S06E05)
Inga Lindström (TV seriál)
Heimkehr (E79)
2018 Nr. 47 (TV seriál)
WaPo Bodensee (TV seriál)
Schneewittchen (S02E08)
Das Traumschiff (TV seriál)
Maledivy (E81)
2017 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Liebesrausch (E13)
Soko Vídeň (TV seriál)
Dicke Luft (S12E08)
Wilsberg (TV seriál)
Straße der Tränen (E55)
2016 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchertův případ (E02)
Borcherts Fall (E01)
Neben der Spur (TV seriál)
Todeswunsch (E03)
Katie Fforde (TV seriál)
Správná manželka (E23)
2015 Sibel & Max (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Masken (S07E04)
2014 Katie Fforde (TV seriál)
Stále při tobě (E12)
2012 Místo činu (TV seriál)
Skalpell (S43E18)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Stopařka (S03E03)
1997 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe taucht ab (E08)
1996 SK Babies (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Wer nicht schweigt, muß sterben (S27E05)
1995 Místo činu (TV seriál)
Falsches Alibi (S26E12)
1994 Die Wache (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
Novacek (TV seriál)
Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2013 Die Schweizer - Les Suisses - Gli Svizzeri - Ils Svizzers (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Spiel für dein Land - Der große Länderwettstreit (TV pořad)
1991 Telewischen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky