foto

John Baragrey

  • nar. 15.4.1918
    Haleyville, Alabama, USA
  • zem. 4.8.1975 (57 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Witches of Salem: The Horror and the Hope, The
1966 Gammera the Invincible
1961 Witchcraft (TV film)
1960 Sestup Orfeův
1958 Colossus of New York, The
1956 Pardners
1955 Soldier's Bride (TV film)
Tall Man Riding
1950 Swiss Tour
1949 Shockproof
1948 Fabulous Fraud, The
The Creeper
The Loves of Carmen
The Saxon Charm
1942 The Lady or the Tiger?

TV seriály

1966 ABC Stage 67 (TV seriál)
Dark Shadows (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Sunday Showcase (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Appointment with Adventure (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Inner Sanctum (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Secret Storm (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Broadway Television Theatre (TV seriál)
CBS Television Workshop (TV seriál)
Campbell Playhouse (TV seriál)
The Doctor (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
Prudential Family Playhouse, The (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
The Silver Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Borden Show, The (TV seriál)
Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)
1954 Look Up and Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace