foto

Otoja Abit

  • nar. 3.6.1985 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jitters
2017 Romeo and Juliet in Harlem
2015 Stonewall

TV seriály

2019 Black-ish (TV seriál)
Enough Is Enough (S05E16)
2017 The Defenders (TV seriál)
Mean Right Hook (E02)
2016 Jedna noc (TV seriál)
The Season of the Witch (E05)
The Art of War (E04)
2015 Facka (TV seriál)
Harry (E02)
2014 Černá listina (TV seriál)
Berlin (No. 8) (S01E21)
2009 Zachraň mě (TV seriál)
Jump (S05E21)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Jitters

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Jitters

Producentská filmografie

Filmy

2018 Jitters

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace