foto

Julie Araskog

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Zamilovaní sousedé (TV film)
2005 Záhadná žena: Fotografie (TV film)
2003 Dvanáct do tuctu
2000 Muž jiné ženy (TV film)
Sestry v akci
1996 Basquiat
Eddie
Maniak
1995 Nixon
Sedm
Skica smrti 2 (TV film)
Smrtící epidemie
Zločinná srdce
1993 Ve chvíli vášně
1992 Risk
1991 High Strung
1989 Psycho Cop
1988 Saturday the 14th Strikes Back
1983 Anna to the Infinite Power (TV film)

TV seriály

2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace