foto

Christopher Villiers

  • nar. 7.9.1960 (60 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fisherman's Friends
Lie of You (TV film)
2017 Stejní jako my
The Last Photograph
The Saint (TV film)
2015 Chasing Robert Barker
2014 Seven Lucky Gods
2013 When Calls the Heart (TV film)
2012 The Knot
2010 The Shouting Men
Trias útočí (TV film)
2009 Napříč časem
2006 Kidulthood
2005 Nejzáhadnější vraždy (TV film)
2003 Lloyd & Hill (TV film)
Murphyho zákon: Zlíbej mě a mluv (TV film)
2002 Dva muži šli do války
Krvavá neděle
2001 The Hunt (TV film)
1999 Forgotten (TV film)
1998 Srdcová sedma
1996 Sharpovo obléhání (TV film)
Tajná láska (TV film)
The Little Riders (TV film)
1995 První rytíř
1993 The Marshal (TV film)
1991 Miss Marple: They Do It with Mirrors (TV film)
1990 Little Sir Nicholas (TV film)
1987 Hazard srdcí (TV film)
1984 Přísně tajné!
1982 Znamení květiny (TV film)

TV seriály

2019 Dad's Army: The Lost Episodes (TV seriál)
The Loneliness of the Long Distance Walker (E01)
2018 Agatha Christie: Vraždy podle abecedy (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
The Royals (TV seriál)
Confess Yourself to Heaven (S04E02)
2017 Silent Hours (TV seriál)
2016 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Leaving Home (S02E10)
Winner Takes All (S02E09)
2015 Hetty Feather (TV seriál)
The Coroner (TV seriál)
The Salcombe Selkie (S01E07)
2014 Pán času (TV seriál)
Mummy on the Orient Express (S08E08)
2013 Jízlivě tvůj (TV seriál)
Cheat (S01E02)
Otec Brown (TV seriál)
Modrý kříž (S01E10)
2009 Kolize (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (4)
2003 Mile High (TV seriál)
Trevor's World of Sport (TV seriál)
2002 Stig of the Dump (TV seriál)
2000 Big Meg, Little Meg (TV seriál)
1999 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Stín smrti (S02E01)
1998 Ultraviolet (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt staré dámy (S01E01)
1995 Faith in the Future (TV seriál)
1989 Capstick's Law (TV seriál)
We Are Seven (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Mog (TV seriál)
1983 Mansfield Park (TV seriál)
Now and Then (TV seriál)
Sweet Sixteen (TV seriál)
1982 Young Sherlock: The Mystery of the Manor House (TV seriál)

Dokumentární

2016 Letters from Baghdad
2011 Zvědavost (TV seriál)
2001 Invasion (TV seriál)
1998 An Awfully Big Adventure (TV seriál)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Cena vody

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky