foto

Karl Michael Vogler

  • nar. 28.8.1928
    Remscheid, Německá říše
  • zem. 9.6.2009 (80 let)
    Seehausen am Staffelsee, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Láska, láska, láska (TV film)
2001 Loď snů - Las Vegas (TV film)
2000 Das gestohlene Leben (TV film)
Ein Scheusal zum Verlieben (TV film)
Weißblaue Geschichten (TV film)
1999 Die letzte Chance (TV film)
Rackové ve větru (TV film)
1998 Liebe mich bis in den Tod (TV film)
1996 Männer sind was Wunderbares - A la Carte (TV film)
1992 5 Zimmer, Küche, Bad (TV film)
1990 Landläufiger Tod (TV film)
Mondjäger (TV film)
1988 Ungleiches Paar, Ein (TV film)
1987 Tatort - Gegenspieler (TV film)
1986 Mord am Pool (TV film)
Segeln macht frei
1985 Unbekannten im eigenen Haus, Die (TV film)
1982 Ab in den Süden (TV film)
1981 Im Schlaraffenland. Ein Roman unter feinen Leuten (TV film)
Quartett bei Claudia (TV film)
Tatort - Schattenboxen (TV film)
1980 Jahre vergehen, Die (TV film)
Waldwinkel (TV film)
1979 Námořník a pes
1978 Väter und Söhne (TV film)
1977 Doktors Dilemma, Des (TV film)
Roulette (TV film)
1976 Volání na ďábla
Wir pfeifen auf den Gurkenkönig (TV film)
Zerschossene Träume
1975 Kennwort: Fasanenjagd München 1945 (TV film)
Stará puška
1974 Nur eine Affäre (TV film)
Tatort - Kneipenbekanntschaft (TV film)
1972 Die Nacht ist nicht allein zum Schlafen da (TV film)
1971 Die Eroberung (TV film)
Maestro der Revolution? (TV film)
1970 Deep End
Fröhliche Weihnachten (TV film)
Generál Patton
O Happy Day
Trauer muss Elektra tragen (TV film)
1969 Charley´s Onkel
Christoph Kolumbus oder Die Entdeckung Amerikas (TV film)
Frau Wirtin hat auch eine Nichte
Reise nach Tilsit (TV film)
Sir Basil Zaharoff - Makler des Todes (TV film)
Sjezdař
1968 Affäre Dreyfuss (TV film)
Feldwebel Schmid
Heimlichkeiten
Othello (TV film)
Zeit der halben Herzen (TV film)
1967 Fliegender Sand (TV film)
In Lemgo 89 (TV film)
Jak jsem vyhrál válku
Paarungen
Spiel mit dem Tode (TV film)
Toter braucht kein Alibi, Ein (TV film)
1966 Der Fall Rouger (TV film)
Die Geschichte des Rittmeisters Schach von Wuthenow (TV film)
Jeanne oder Die Lerche (TV film)
Modrý Max
1965 Báječní muži na létajících strojích
Die ehrbare Dame (TV film)
1964 Erzähl mir nichts
Karl Sand (TV film)
Mann im schönsten Alter, Ein
1963 Bekenntnisse eines möblierten Herrn, Die
Don Carlos - Infant von Spanien (TV film)
Heiraten ist immer ein Risiko (TV film)
Was Ihr wollt
Zwei Whisky und ein Sofa
1962 Das verflixte erste Mal - Ein Feuilleton mit Musik (TV film)
Wallenstein (TV film)
1961 Aimée (TV film)
Prinz Friedrich von Homburg (TV film)
1960 Hamlet, Prinz von Dänemark (TV film)
1959 Muž, který prochází zdí

TV seriály

1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Das Schwein - Eine deutsche Karriere (TV seriál)
Kurklinik Rosenau (TV seriál)
1994 Elbflorenz (TV seriál)
Stella Stellaris (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Haus am See (TV seriál)
1991 Stocker & Stein (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
1988 Der Geisterwald - Blutbuche und Rabenrache (TV seriál)
1987 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die Reise nach Amerika (2) (S02E02)
Die Reise nach Amerika (1) (S02E01)
1985 Alte Gauner (TV seriál)
Ein Fall für TKKG (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
Wallenstein (TV seriál)
1973 Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
1972 Alpha Alpha (TV seriál)
1968 Der Mann, der keinen Mord beging (TV seriál)
1961 Zu viele Köche (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace