foto

Helen Lindsay

  • nar. 1929
    Coimbatore, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Leningrad
2005 Dokonalá partie
2002 AKA
Ella a její matky (TV film)
O Popelce trochu jinak (TV film)
1998 Kmen
1996 Mission: Impossible
1991 A Murder of Quality (TV film)
1989 Strapless
1987 Playing Away
Scoop (TV film)
1986 Disputation, The (TV film)
1983 Secrets
1982 Frost in May (TV film)
1971 Mizerná neděle
1970 Jana Eyrová (TV film)
One Brief Summer
1965 Drahoušek
1963 Partner, The
1961 By Invitation Only (TV film)
1958 Dublin Nightmare
1953 Noble Spaniard, The (TV film)

TV seriály

2004 Foylova válka (TV seriál)
Válka nervů (S03E04)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Špatné zprávy (S07E02)
2000 Doctors (TV seriál)
1996 Annie's Bar (TV seriál)
1995 Malý lord Fauntleroy (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1988 Streets Apart (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
Storyteller, The (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Morgan's Boy (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Don't Wait Up (TV seriál)
Shades of Darkness (TV seriál)
1982 Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
1979 Love Among the Artists (TV seriál)
Thomas and Sarah (TV seriál)
1978 Spearhead (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1976 When the Boat Comes In (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1972 Boney (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
1971 Justice (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Kate (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
The Inside Man (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Sexton Blake (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
Riviera Police (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Walrus and the Carpenter, The (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Jezebel ex UK (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
It Happened Like This (TV seriál)
Monsters, The (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1961 Tales of Mystery (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Don't Do It Dempsey (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
The World of Tim Frazer (TV seriál)
1959 Great Expectations (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1957 Television World Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace