foto

Mark Dexter

  • nar. 21.4.1973 (47 let)
    Nottingham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Exception
2015 Coalition (TV film)
2011 Blooded
2008 She Stoops to Conquer (TV film)
2005 Peter Warlock: Some Little Joy (TV film)
2004 12 dní hrůzy (TV film)
2003 Pohádka mého života (TV film)
2002 Nicholas Nickleby
O Popelce trochu jinak (TV film)
2001 Z pekla

TV seriály

2020 Pán času (TV seriál)
Spyfall, Part 2 (S12E02)
2019 Flack (TV seriál)
Rodney (S01E05)
Koruna (TV seriál)
Tywysog Cymru (S03E06)
Převrat (S03E05)
Bubíšek (S03E04)
další epizody (4)
2017 The Last Post (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2016 New Blood (TV seriál)
Case 1, Part 3 (E03)
Ripper Street (TV seriál)
Edmund Reid Did This (S04E06)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
7:00 p.m.-8:00 p.m. (E09)
Babylon (TV seriál)
Episode 4 (E04)
The Assets (TV seriál)
Vražedné šifry (TV seriál)
Blood On Their Hands: Part 2 (S02E02)
Blood On Their Hands: Part 1 (S02E01)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Maska smrti (S01E08)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
2012 Ripper Street (TV seriál)
I Need Light (S01E01)
Vražedné šifry (TV seriál)
Cracking a Killer's Code: Part 3 (S01E03)
Cracking a Killer's Code: Part 2 (S01E02)
Cracking a Killer's Code: Part 1 (S01E01)
Červený trpaslík (TV seriál)
Trojan (S10E01)
2010 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Skeletons (S04E06)
2008 Pán času (TV seriál)
Les mrtvých (S04E09)
Ticho v knihovně (S04E08)
2002 MI5 (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2001 Nekonečný svět (TV seriál)
The Cazalets (TV seriál)
2000 Monarch of the Glen (TV seriál)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
1988 Palace Hill (TV seriál)
1985 Your Mother Wouldn't Like It (TV seriál)

Dokumentární

2008 Opravdoví hrdinové (TV seriál)
2004 Akta UFO (TV seriál)
Vesmírná Odysea - Putování po planetách (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky