foto

Dagmar Švecová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2018 Rašín (TV film)
2015 Svatojánský věneček (TV film)
2001 O víle Arnoštce (TV film)

TV seriály

2019 Jak si neposrat život (TV seriál)
Až budou krávy lítat (E02)
Beze stopy (E01)
2018 Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Smrt na biofarmě (E06)
Návrat staré lásky (E05)
Opožděná vražda (E04)
další epizody (6)
Reportérka (TV seriál)
V souboji (E03)
V plamenech (E02)
Nad první kauzou (E01)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (13)
Škoda lásky (TV seriál)
Host u tabule (S02E05)
Divná Bára (S02E04)
Miška je kouzelná (S02E03)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Zločin v chalupě (E12)
Ztracený dopis (E10)
Závrať (E07)
další epizody (5)
2008 Hop nebo trop (TV seriál)
Memoriál (S02E01)
2007 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Manželé roku 2006 (S04E02)
1993 Pomalé šípy (TV seriál)
Opět pohromadě (E06)
První láska (E05)
Rodinné trampoty (E04)
další epizody (6)

TV pořady

2013 Šance 2013 (TV pořad)
1992 Šance (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace