foto

Thomas Neumann

  • nar. 9.2.1946 (73 let)
    Nehringen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jeder stirbt für sich allein
Matthiesens Töchter (TV film)
2012 Barbara
2011 Tatort - Edel sei der Mensch und Gesund (TV film)
2010 3
Místo činu: Poslední pacient (TV film)
Polizeiruf 110 - Fremde im Spiegel (TV film)
2009 Effi Briestová
Whisky s vodkou
Zátoka pirátů
2006 Eine Stadt wird erpresst (TV film)
2005 Tatort - Wo ist Max Gravert? (TV film)
2004 Láska v myšlenkách
2001 Za hranicí lásky (TV film)
2000 Anatomie
1999 Polizeiruf 110 - Mörderkind (TV film)
1998 Abgehauen (TV film)
Verdacht, Der (TV film)
1997 Raus aus der Haut (TV film)
1995 Der Trinker (TV film)
1994 Tatort - Singvogel (TV film)
1991 Hüpf, Häschen, hüpf oder Alptraum eines Staatsanwalts (TV film)
1989 Kikeriki (TV film)
1988 Der blaue Boll (TV film)
Die Entfernung zwischen Dir und mir und ihr
1987 Stielke, Heinz, fünfzehn...
1982 Sonjas Rapport
1981 Asta, můj andílek
Wie wär's mit uns beiden?
1980 Dach überm Kopf
Glück im Hinterhaus
Jadup und Boel
1979 Feuer unter Deck
Noční hry
1978 Malíř Jörg Ratgeb
1977 Auftrag: Überleben (TV film)
Ein irrer Duft von frischem Heu
Maminko, jsem živ
1976 Licht auf dem Galgen, Das
1975 Lota ve Výmaru
1974 Okrskář ze Schwanenkietzu (TV film)
1971 Kennen Sie Urban?
1967 Brennende Ruhr (TV film)

TV seriály

2019 Charité at War (TV seriál)
2015 Kriminalista (TV seriál)
Ve jménu otce (S11E02)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Betrug macht Klug (S01E01)
2010 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Nach sechs im Zoo (S01E13)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Ausgerechnet Eifel (S01E01)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Begegnungen (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)

Dokumentární

2004 Der Ausländer
1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Divadelní záznam

1989 Egmont (divadelní záznam)
1986 Ein idealer Gatte (divadelní záznam)
1978 Das Leben des Galileo Galilei (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky