foto

Milada Janderová-Kratochvílová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Blboun (divadelní záznam)
1997 Princezna a chuďas (TV film)
1977 Volání rodu
1976 Klec (TV film)
Nevěsta v pytli (TV film)
1975 Město nic neví
Plavení hříbat
Přebytečná pravda (TV film)

TV seriály

2015 Bezdružice (TV seriál)
Já rasisty nikdy neměl rád (E11)
Návštěva z Vietnamu (E09)
Homokozičky (E08)
další epizody (8)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Velká sláva (S02E05)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Gentleman ví, kdy přestat (S01E38)
2001 Stříbrná paruka (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Návrat (S02E06)
1975 Straty a nálezy (TV seriál)

TV pořady

1998 Nádherná léta na Provázku (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace