foto

Christopher Amitrano

  • nar. 14.9.1973 (46 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Galveston
2016 Stevie D
Sígři
2014 Sharkskin
2010 Grind, The
2009 Penance
2006 Jam
2004 240 Monroe
Brooklyn Bound
Grace and the Storm
Jam
2002 Hi-Yah!

TV seriály

2019 All Rise (TV seriál)
Sweet Bird of Truth (E03)
For the People (TV seriál)
The Vast, Immovable Object (S02E04)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Pořádná zbraň (S09E20)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Daughters (S16E24)
2015 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Sixteen (S01E16)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
Nanny Dearest (S08E21)
2010 Ztraceni (TV seriál)
Poslední rekrut (S06E13)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Vánoční mise (S02E08)
Pohotovost (TV seriál)
Podivná dlouhá cesta (S15E14)
Strach z odloučení (S15E11)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Když venku sneží (S15E09)
2007 Pohotovost (TV seriál)
Raněný policista (S14E03)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S05E15)
Day 5: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S05E14)
Pohotovost (TV seriál)
U Milosrdných (S13E11)
Žádná tajemství mi nepříkej (S13E10)
Nalož a leť (S13E09)
další epizody (8)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Faith (S02E02)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky