foto

Krzysztof Globisz

  • nar. 16.1.1957 (63 let)
    Siemianowice Śląskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Milost
Serce nie sługa
2017 Ach śpij kochanie
2016 Jsem vrah
2015 Performer
2014 Facet (nie)potrzebny od zaraz
Jack Strong
Kameny na pevnost
2013 Gabriel
Všechny Matyášovy ženy
2011 80 milionů
Jmenuji se Ki
Urodziny
Uwikłanie
2010 Milczenie jest złotem
Nie ten człowiek
Růžička
2009 I Love You So Much
Idealny facet dla mojej dziewczyny
Love and Dance
2008 Droga do raju
Drzazgi
Jak żyć?
Within the Whirlwind
2007 Katyň
Ryś
Čas umírat
Świadek koronny
2006 Jasminum
Szatan z siódmej klasy
2005 Emilia
Zakochany Anioł
Žabí lamento
2004 Prodloužený víkend (TV film)
2003 Pornografie
Powiedz to, Gabi
Počasí na zítra
Superprodukcja
Zerwany
2002 Anioł w Krakowie
Eukalyptus
Kariera Nikosia Dyzmy
Pas de deux
2001 Předjaří
2000 To jsem já, zloděj
Weiser
Wyrok na Franciszka Klosa (TV film)
1999 Córy szczęścia
Jak narkotyk
Operace Simoom
Pan Tadeáš
1997 Kochaj i rób co chcesz
1995 Plukovník Kwiatkowski
1994 Ziarno zroszone krwia (TV film)
1993 Jen strach (TV film)
1992 Vše na čem záleží
1987 Krátký film o zabíjení
1982 Danton

TV seriály

2017 Leśniczówka (TV seriál)
2011 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Biały fortepian (E13)
Zniewolenie (E10)
Ucieczka (E06)
další epizody (7)
Licencja na wychowanie (TV seriál)
Złe dobrego końce (S03E27)
Kaganiec oświaty (S03E25)
Najstarszy zawód świata (S03E21)
další epizody (8)
2010 Licencja na wychowanie (TV seriál)
Nie tylko choinki mają czubki - część 2 (S02E48)
Nie tylko choinki mają czubki - część 1 (S02E47)
Święcone dziecko (S02E29)
další epizody (19)
Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (11)
Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Ostatnia runda (S03E10)
další epizody (12)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Przerwana depesza (S02E11)
Niemiecka ruletka (S02E10)
další epizody (11)
Londyńczycy (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
Spotkania (S01E10)
další epizody (9)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 10 (S02E10)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (5)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 6 (S06E06)
Episode 3 (S06E03)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
další epizody (11)
Odwróceni (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (11)
Szatan z siódmej klasy (TV seriál)
Fiołki piękniejsze od diamentów świata (E07)
Choć burza huczy wkoło nas (E06)
DAN.AL.INF.C.III. 10-11... - Uff!!! (E05)
další epizody (6)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Słowo honoru (E12)
Nieznani sprawcy (E10)
Wkręt (E05)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 33 (S04E33)
Episode 12 (S04E12)
Episode 10 (S04E10)
další epizody (14)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (7)
Magda M. (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2004 Oficer (TV seriál)
2002 Przedwiośnie (TV seriál)
1997 Sława i chwała (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog V (E05)
1987 Śmieciarz (TV seriál)

Dokumentární

1983 Senzace 20. století (TV seriál)